Friday, September 11, 2009

Bengkel Komik Dan Grafik KRAF 09

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم

Walaupun seminggu telah berlalu bengkel ini ana ingin mengambil kesempatan untuk berkongsi aktiviti yang telah berlangsung. Walaupun dalam kesibukan beribadah dalam bulan yang penuh mulia ini, alhamdulillah unit al-Fityan yang dinaungi oleh PMRAM umumnya telah berjaya melangsungkan sebuah bengkel pengenalan komik dan grafik. Walaupun berlangsung dalam keadaan yang serba sederhana, alhamdulillah segalanya berjalan lancar walaupun terdapat banyak kekurangan.

Dalam bengkel ini terdapat empat pembentangan yang dibentangkan oleh 4 oreng personaliti di dalam komik al-fityan iaitu Waizury (Dr. Izzat), Lagendaseni (Ust. Nasrullah), Menoufiaz (Ust. Alias Bin Chik) dan designer al-Fityan ustaz Fahmi.
Walaubagaimanapun hanya ini gambar yang ada dalam koleksi peribadi. (Maksudnya belum dikutip daripada semua orang lagi.)

Apa-apa pun syabas dan tahniah kepada semua adhoc yang telah menjayakan program ini. Semoga bengkel-bengkel lanjutan dapat dijayakan dengan lebih sempurna dan berkesan.Adhoc tengah membuat persiapan dewan


inilah podium sewaktu perasmian pembukaan dan penutup


Sifu Lagendaseni sedang membentangkan kertas kerjaوالله أعلم بالصواب
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

2 comments:

Anonymous said...

syukran 'alal ma'lumat

Nabila H.... said...

al-afw